Hazard: Na terenu se jako dobro razumijem sa Matom i Oscarom

Belgijanac želi da vrati formu sa početka sezone

Hazard: Na terenu se jako dobro razumijem sa Matom i Oscarom

Chelsea još uvijek ne zna za trijumf pod Rafom Benitezom, a Eden Hazard misli da on i njegovi suigrači moraju što prije uhvatiti pravu formu. 

"Uvijek možete napredovati, ja sam odigrao neke dobre i neke loše utakmice. Najvažnije je da se za svaki susret pripremite, kako se ne bi kajali poslije. U svakom susretu morate dati sve od sebe, biti konstanti, postizati što više golova." 

 

Hazard je odlično otvorio sezonu, ali sada se suočava sa poteškoćama, kao i ostatak tima. Večeras bi na teren umjesto njega mogao istrčati Victor Moses. Hazardu je međutim samo važno da suradnja koju je do sada imao na terenu sa Matom i Oscarom potraje u budućnosti. 

 

"Od prvog trenutka kada smo počeli igrati zajedno, shvatili smo da se jako dobro razumijemo na terenu. Sada je najvažnije da to opet pokažemo na terenu i počnemo ponovo pobijeđivati," rekao je Hazard. 

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea nikada nije ispao u grupnoj fazi takmičenja, a ukoliko večeras Shakhtar ne slavi protiv Juventusa, upravo to će se desiti Plavcima iz Londona. 

 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.