Hazard: Nisam igrač Reala, ali kao navijač...

Vjeruje da je dobro što se Zidane vratio

Hazard: Nisam igrač Reala, ali kao navijač...

Edmir Škorić

Belgijski reprezentativac Eden Hazard je po ko zna koji put komentarisao glasine o prelasku u Real Madrid.

Zvijezda Chelseaja 'nema mira' od povratka Zinedinea Zidanea na klupu Real Madrida. Ponovo se Hazard spominje kao ljetno pojačanje Kraljeva, ali Belgijanac uporno odbija da to potvrdi.

"Nisam igrač Real Madrida, ali kao navijač Zidanea, bio sam jako sretan što se vratio jer nogomet ga treba", rekao je Hazard RMC Sportu.

"To je dobro za sve navijače Reala i za sve ljubitelje nogometa. Doduše, neki neće biti oduševljeni, Real lakše pobjeđuje sa Zidaneom", dodao je.

"Moja budućnost nije nešto o čemu želim da razgovaram sada", dodao je Hazard.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoje glasine, ali ja imam još da igram u Chelseaju. Bit će super ako osvojimo Evropsku ligu i kvalifikujemo se u Ligu prvaka naredne sezone", zaključio je.

Hazard i Chelsea su napravili još jedan korak u pravcu osvanja Lige Evrope, s obzirom da su jučer u Pragu s 1:0 pobijedili Slaviju u prvom četvrtfinalu Evropske lige.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi