Hazard: Plašimo se PSG-a, ali ne otpisujte nas

Uoči osmine finala LP

Hazard: Plašimo se PSG-a, ali ne otpisujte nas

Eden Hazard je za britanske medije priznao da Chelsea strahuje od predstojeće utakmice osmine finala Lige prvaka sa Paris Saint-Germainom. 

Chelsea i Paris Saint-Germain će snage odmjeriti u utorak na Parku prinčeva, a vrijedi spomenuti da je ovo već treća sezona uzastopno u kojoj se ove dvije momčadi sastaju u nokaut fazi elitnog takmičenja.

"Svi u Chelseaju su pomislili: Ne, ne PSG, ne opet. I dalje pamtimo prošlu sezonu. Imali smo prolazak u svojim rukama, igrali na svom stadionu, imali igrača više, ali smo sve uništili primivši dva gola poslije kornera. Znamo da je PSG jedan od timova kojih se svi plaše ove sezone i definitivno su na nivou Reala i Barcelone", izjavio je Eden Hazard.

Dok se Chelsea muči u prvenstvu, PSG korača ka tituli.

"Timovi idu na Park prinčeva svjesni da mogu biti pregaženi. Može li se to dogoditi i Chelseaju? Sve je moguće. Ali mi smo i dalje tim pun sjajnih i talentovanih invidualaca. Ne otpisujte nas još. PSG je favorit, ali...", dodao je.

Da li bi odbio PSG?

"Teško bih odbio PSG, kao i svaki druga ekipa koji je sposoban da osvoji Ligu prvaka. PSG je u toj kategoriji, a za mene je Liga prvaka glavni cilj", istakao je belgijski reprezentativac.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti