Hazard: Razgovor o novom ugovoru preuranjen
Foto: EPA

Zvijezda Chelseaja otkrila

Hazard: Razgovor o novom ugovoru preuranjen

D. Rakanović

Zvijezda Chelseaja Eden Hazard otkrio je da je razgovor o novom ugovoru u ekipi sa Stamford Bridgea preuranjen. 

Belgijanac se već dugo vremena povezuje sa odlaskom u ekipu Real Madrida, a on je sam nekoliko puta izjavio da ima ambiciju igrati u drugim klubovima.

Mediji u Britaniji su izvještavali da je Chelsea ponudio Hazardu novi ugovor po kojem će imati platu od 300.000 funti sedmično, ali je belgijski fudbaler to demantovao. 

"Ne postoje ni znakovi o novom ugovor u ovom trenutku. Ja sam fokusiran na posljednji mjesec dana sezone, a mi ćemo kasnije razgovarati. To mi nije u mislima trenutno. Ostalo mi je dvije ili tri godine ugovora. Samo želim završiti sezonu dobro, a mi ćemo kasnije vidjeti šta će biti", rekao je Hazard. 

Belgijski reprezentativac rekao je da ne želi da bude nasljednik Johna Terryja kao kapitena Chelseaja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je kapiten belgijske reprezentacije, Hazard nema namjeru uraditi to i za klub. 

"Mislim da imamo igrače koji bi trebali biti kapiteni prije mene", rekao je Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi