Hazard nezadovoljan, traži razgovor sa Ancelottijem
FOTO - EPA

Nije u prvom planu

Hazard nezadovoljan, traži razgovor sa Ancelottijem

Adnan Beganović

Nekada jedan od najboljih svjetskih fudbalera, Eden Hazarrd, razočaran je stavom trenera Real Madrida, Carla Ancelottija.

Eden Hazard je u Real stigao iz Chelseaja i trebao je biti igrač koji će biti glavna zvijezda tima, no česte povrede i loša forma spriječili su ga u tome.

Više je Hazard proveo vremena na liječenju nego na treninzima, no i kada je zdrav, kod Ancelottija nije u prvom planu.

Tako je bilo i sinoć, u duelu Kupa u kojem je Real izgubio od Athletic Bilbaa. Hazard je ostao na klupi, unatoč tome što već duže vrijeme trenira bez ograničenja.

Hazard je zbog Ancelottijevog odnosa nezadovoljan, bar tako tvrde izvori bliski belgijskom fudbaleru, no zbog atmosfere u svlačionici ne želi javno o tome govoriti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isti izvori navode da će Hazard zatražiti razgovor sa talijanskim stručnjakom tokom kojeg će mu iskazati svoje nezadovoljstvo, a da li će se njegov status nakon toga promijeniti, ostaje nam da vidimo.

Inače, Hazard je u prvenstvu dosad odigrao 14 utakmica s tim da je osam počeo kao starter. Nije se upisao u listu strijelaca, a upisao je jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Juveee te cekA majstoree
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi