Baleova reakcija zaprepastila sve: Ne igra, uzima milione i na klupi se saigračima smije u lice
Foto - Screenshot

Smijao se Edenu Hazardu

Baleova reakcija zaprepastila sve: Ne igra, uzima milione i na klupi se saigračima smije u lice

Midhat Šljivak

Gareth Bale ni sam ne pamti kada je zadnji put odigrao utakmicu u dresu Real Madrida.

Velšanin je odavno otpisan među Kraljevima, iako zarađuje 18 miliona eura po sezoni i vrlo je moguće da više neće nastupiti za Real.

Sinoć je Bale sjedio na klupi i susret Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa, ali je ipak uspio da izazove reakcije navijača.

On je počeo da se smije u lice Edenu Hazardu nakon što je Carlo Ancelotti odlučio da Belgijanca ne uvede u igru, iako se dugo zagrijavao.

[twitter]https://twitter.com/HazardXtra/status/1489391936779730955[/twitter]

Od kamera se ništa ne može sakriti, a navijači Reala zbog ovog su dodatno bijesni na otpisanog Velšanina kojeg često optužuju za nepoštivanje kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gareth Bale od prvog dana jula više neće biti član Real Madrida gdje je proveo proteklih devet godina.

Osvojio je apsolutno sve što je mogao, odigrao je 254 utakmice i zabio je 106 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shaba
Lik je masina vazda bio. Nisu mu dali da igra, omalovazavali ga, on se sad sveti i omalovazava njih.Svjestan da ima godina, da ovakav ugovor vise nemoze uzet, lagano se smjeska,sprda, uzima 18 miliona, igra golf. Lagano sad ode kod princa Selmana i uzme makar upola ovakav ugovor na 3-4 godine, i gospodin do kraja zivota.
5 2
King_Kenny
...Bale je jedan od nsjzasluznijih igraca za one titule u LP...zahvalili su mu se tako sto su ga pokusali poniziti drzeci ga na klupi,ali su ze zeznuli jer on je ipak ispao veci mangup...uzeo im lovu,sprdao se sa njima i na kraju ode besplatno.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi