Hazard rekao suigračima da odlazi?
Foto:EPA

Chelsea na kraju sezone ostaje bez najboljeg igrača

Hazard rekao suigračima da odlazi?

S. Bošković

Belgijski reprezentativac Eden Hazard je obavijestio suigrače da će na kraju sezone pokušati napustiti Chelsea. 

Belgijski internacionalac želi da ode u Real Madrid i spreman je učiniti sve kako bi otišao iz trenutačnog kluba. To je nagovijestio jučer kad je na Instagramu označio da mu se sviđa slika na kojoj je pisalo:

"Kako prenose španski mediji Eden Hazard nalazi se na meti Real Madrida".

Ugledni magazin L'Equipe također je objavio da 24-godišnji fudbaler ima želju da Stamford Bridge zamijeni Santiago Bernabeuom.

Ipak, Madriđani će pokušati dovesti Hazarda jedino ako Cristiano Ronaldo napusti klub. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eden Hazard Plavcima se pridružio 2012. godine kad je stigao iz Lillea i od tad je upisao preko 150 nastupa za londonski tim. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.