Hazard se susreo sa navijačem Chelseaja i nakon toga mu obećao jednu stvar
Hazard je dao obećanje navijaču Chelseaja da će se vratiti u ovaj klub

Belgijanac se planira vratiti na Stamford Bridge

Hazard se susreo sa navijačem Chelseaja i nakon toga mu obećao jednu stvar

S. Pašalić

Eden Hazard je ovog ljeta za 100 miliona eura stigao iz Chelseaja u Real Madrid.

Belgijanac je od 2012. godine igrao za Plavce, ali je Kraljevski klub želio dovesti 28-godišnjeg igrača i na kraju je u tome i uspio.

Hazard je pružao sjajne igre posljednjih godina u dresu Chelseaja zbog čega ga navijači ovog kluba cijene i nakon odlaska.

Pokazao je to i susret igrača Real Madrida i jednog navijača Chelseaja koji mu je poručio da on nedostaje navijačima londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada završim ovdje, vratit ću se. Kada god mogu, gledam utakmice Chelseaja, ali ne uvijek", odgovorio je Hazard navijaču.

Hazard ne pruža igre koje je prikazivao u dresu Chelseaja, a ove sezone je u 13 nastupa postigao samo jedan gol. Njegov ugovor sa Realom ističe 2024. godine, pa ostaje da se vidi da li će nakon toga ispuniti obećanje navijaču i vratiti se u Chelsea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi