Hazard tražio "desetku", dobio je jasan odgovor

Novi "galaktikos"

Hazard tražio "desetku", dobio je jasan odgovor

A. Čaušević

Eden Hazard je danas zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida. 

Nakon sedam godina boravka u Chelseaju u transferu vrijednom 100 miliona eura odličnom ofanzivcu se ispunio san te je postao član kraljevskog kluba.

Hazard je uspješno prošao ljekarske preglede, a nekon toga održao je press-konferenciju pa je uslijedio spektakularan doček na stadionu Santiago Bernabeu.

Sjajni Belgijanac je predstavljen bez broja, pa je novinare posebno zanimalo koji broj na leđima će nositi u narednih pet godina.

Rekao je da je preko Matea Kovačića tražio "desetku", ali je dobio jasan odgovor.

"Imao sam sreću da pričam s Modrićem preko Kovačića, u šali sam mu rekao da mi ostavi desetku, ali je rekao ne", otkrio je belgijskih reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Broj mi nije važan. Važno mi je da igraom u ovom dresu i za ovaj grb", dodao je.

Da li ovaj Modrićev odgovor znači da će ostati u Real Madridu saznat ćemo u narednom periodu. 

Top Komentari

Joks
Đe ste Modričevci, pogodilo vas u sridu, a!? Najbolji igrač svijeta - najveća greška u povijesti izbora najboljeg igrača svijeta! :) Luka, dobra igrač i to je to. Čak nije ni siguran starter u Realu :) Edan Hazard je za njega dr.sci. nogometa - bumo videl dečki, bolesni - dajte dođite sim, zrno objektivnosti ne škodi.
13 1
Joks
Čuj Modrić rekao 'NE? - pa Perez će mu dati 2 'modrića' ako Hazard bude insistirao... Glupost
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi