Hazard želi svog sunarodnjaka u Chelseaju

Hazard želi svog sunarodnjaka u Chelseaju

Edmir Škorić

Eden Hazard se nada dolasku Christiana Bentekea u Chelsea.

Hazard tvrdi da bi bio najsretniji čovjek na svijetu ako bi u Chelsea došao njegov zemljak iz Aston Ville.

Benteke je postigao u minuloj sezoni 15 golova u 34 nastupa i nalazi se na meti mnogih klubova. Mogao bi završiti i na Stamford Bridgeu pošto Jose Mourinho traži zamjenu za Didiera Drogbu.

“Ako bi Christian potpisao za nas, bio bih najsretniji na svijetu. Imam sjajan odnos s njim i ne bi bilo ništa bolje nego da igramo zajedno”, kazao je Hazard, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Ima 25 godina. To je dob u kojoj mora napraviti dobar izbor karijere. Nije da je Aston Villa mali klub, ali već je igrao mnoge velike utakmice i može da igra u Ligi prvaka”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.