Hazard: Želim kao kralj napustiti Chelsea

Nema namjeru da ide u PSG

Hazard: Želim kao kralj napustiti Chelsea

Endin Čaušević

Reprezentativac Belgije i fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, izjavio je da nema namjeru ovog ljeta da napušta londonski klub.

Belgijanac je ove sezone igrao ispod svog nivou, a cijela sezona je bila očajna za Plavce. Iako se dugo špekuliše da će Hazard napustiti Chelsea i preći u PSG, napokon se oglasio i reprezentativac Belgije.

"Imam ugovor do 2020. godine i ne želim na ovaj načina da odem iz Chelseaja. Ukoliko odlučim nekad da napustim Plavce želim da odem kao kralj, kao što je bilo u Lilleu. PSG trenutno nije u mojim planovima", rekao je Hazard.

Hazard vjeruje da može pomoći svojoj reprezentaciji da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, pa čak i da osvoje titulu prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj san je da igramo u polufinalu protiv Francuske i ako njih savladamo onda nema razloga da osvojimo titulu prvaka Evrope", dodao je Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi