Hazardov otac: Eden nije glumio povredu

Odbacio špekulacije

Hazardov otac: Eden nije glumio povredu

Krilni napadač Chelseaja Eden Hazard izašao je sa terena zbog povrede u porazu njegovog tima ovog ponedjeljka od Leicestera.

Mnogi su nakon tog meča komentarisali da se Hazard uopšte nije povrijedio već da je glumio zbog lošeg odnosa sa Joseom Mourinhom koji ga je navodno kritikovao zbog loših igara.

Ipak Edenov otac, Thierry, odbacio je ove špekulacije kazavši da su potpuno netačne.

"Postoje periodi kada vam ne ide dobro. Ipak, da li zaista mislite da je Eden odglumio tu povredu? Ne, on zaista nije mogao nastaviti meč", rekao je Hazardov otac i dodao:

"Svaki igrač ima period kada mu ne ide dobro. Eden će nastaviti da radi naporno. Što se tiče odnosa sa Joseom, oni su isti kao i prije".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard igra veoma lošu sezonu, a u Premiershipu u 16 mečeva još nije uspio postići niti jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.