Teške optužbe iz Belgije: Hazard odglumio povredu?!

Belgijanac protiv Mourinha?

Teške optužbe iz Belgije: Hazard odglumio povredu?!

Edmir Škorić

Jedan dnevni list u Belgiji tvrdi da je Eden Hazard u ponedjeljak odglumio povredu! 

Chelsea je u ponedjeljak navečer poražen u gostima kod Leicester Cityja s 2:1, a Hazard je izašao iz igre nakon svega pola sata igre.

Umjesto njega je ušao Pedro, koji se nije baš proslavio, a Belgijanci tvrde da je njihov zemljak lažirao povredu kao dio bojkota protiv Josea Mourinha.

"Da li je Hazard odglumio ozbiljnu povredu zbog bojkota Mourinha?", naslov je u belgijskoj novini. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Povreda nije teža, pošto je veznjak spreman za vikend i utakmicu protiv Sunderlanda, a pravo je pitanje da li je stvarno odglumio povredu u ponedjeljak. Inače, Mourinho je pod žestokim kritikama, danas je uprava kluba raspravlja o njegovoj budućnosti, ali niko sa sigurnošću ne može reći kada će Portugalac dobiti otkaz.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.