Prinove ne, ali pojačanja itekako da: Igman produžio ugovore s dva vrlo bitna igrača
Foto: FK Igman Konjic - Facebook

Hebibović i Drljević ostaju

Prinove ne, ali pojačanja itekako da: Igman produžio ugovore s dva vrlo bitna igrača · Zvanično

Eldar Ganibegović

FK Igman danas je ozvaničio produženje ugovora s dva igrača, a u pitanju su fudbaleri koji nose i kapitensku traku Premijerligaša iz Konjica.

Nakon što su prije nekoliko dana ugovore s Igmanom produžili Aldin Ćeman i Amir Velić, danas je klub iz Konjica ozvaničio nastavak saradnje s još dva važna igrača. 

U pitanju su Anel Hebibović i Amer Drljević, standardni članovi postave Igmana i dva kapitena ekipe. Drljević je zamjenik Hebiboviću.

Obojica su potpisali nove dvogodišnje ugovore, odnosno do ljeta 2025. godine. Potvrdio je to Igman na svojoj Facebook stranici. 

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid058tM7VpgT8RTAZUc1sUanA9Ek3QaTiAgeWY89TBfwuWBo6gvARLkNzWT8tdr938fl&id=100057231799046[/facebook]

Oglasi

U minuloj sezoni Hebibović je u dresu Igmana nastupio 29 puta, a Drljević dva puta manje, što dovoljno govori o tome koliko su ova dva igrača bitna za ovaj tim.

Podsjetimo, Igman se do posljednjeg kola zajedno s još pet ekipa borio za ostanak u ligi, te je na kraju uspio u tome i drugu sezonu u nizu će igrati u elitnom rangu bh. fudbala.

O tome kako je Igman igrao, dovoljno govori i činjenica da su kao tim koji se borio za ostanak imali drugog strijelca lige (Mirsad Ramić), a Elvir Duraković još kao igrač Igmana stavljen je na rezervni spisak reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo šta će Igman moći naredne sezone koja starta u julu, no jasno je da su sada mnogo iskusniji i da su ambicije još veće nego li prethodne sezone. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi