Problem sa srcem okončao karijeru poznatom licu s bh. terena: "Jedan dio mene je ugašen"
Nevjerovatno zvuči podatak da je Demir Jakupović s ozbiljnim problemima igrao Premijer ligu Bosne i Hercegovine

Demir Jakupović objavio kraj karijere

Problem sa srcem okončao karijeru poznatom licu s bh. terena: "Jedan dio mene je ugašen"

Midhat Šljivak

Poznato lice s bh. terena, 27-godišnji ofanzivac Demir Jakupović, prinuđen je okončati profesionalnu karijeru zbog problema sa srcem. Jakupoviću su problemi pronađeni tokom ljekarskog pregleda u Podgorici, gdje je trebao potpisati za Budućnost.

Demir Jakupović primoran je okončati profesionalnu karijeru. Ovom 27-godišnjem ofanzivcu su na ljekarskim pregledima otkriveni problemi sa srcem i umjesto potpisa za Budućnost iz Podgorice, on mora završiti karijeru.

Jakupović se oglasio na društvenim mrežama i jasno je da mu je ovo jedan od najtežih dana u životu.

"Dragi moji prijatelji. Ovim putem vas želim obavijestiti da sam, nažalost, primoran da se udaljim od profesionalnog fudbala", počeo je izlaganje Jakupović i nastavlja:

"Prije potpisivanja ugovora sa FK Budućnost Podgorica, na ljekarskom pregledu mi je dijagnosticirana aneurizma aorte. Nakon pregleda i traženja drugog, trećeg mišljenja, moja nada da ću se moći dalje dokazivati na terenu je nažalost nestala."

[player]https://sportsport.ba/tag/demir_jakupovic[/player]

Oglasi

"Jedan dio mene je ugašen, ali ću se uvijek boriti i tražiti rješenje za svaki problem. Imam potrebu da vam se svima zahvalim na podršci svih ovih godina i vidimo se bar na tribinama", poruka je ovog fudbalera.

Demir Jakupović je proteklu sezonu proveo u redovima Igmana iz Konjica. Nastupio je u 28 utakmica i imao je učinak od četiri gola i četiri asistencije.

Prije igmana igrao je za prijedorski Rudar, banjalučki Borac, NK Jajce i Podgrmeč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nevjerovatno je zaista da u bh. klubovima nisu uspjeli otkriti problem sa srcem ovom fudbaleru i to je on na terenu mogao platiti životom.

Sreća u nesreći je da mu je problem sa srcem otkriven tokom ljekarskog pregleda u Podgorici, ali nažalost jedna karijera je morala biti okončana.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Šteta, dobar igrač! Sreća pa je na vrijeme otkriveno
1 0
delta
Šteta za momka,da mu Bog podari zdravlje sto je najbitnije....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi