Za navijače FK Sarajevo stižu nove dobre vijesti

Oporavio se i Oremuš

Za navijače FK Sarajevo stižu nove dobre vijesti

Trener FK Sarajevo Husref Musemić može biti sve sretniji. 

Musemić je prethodnih mjeseci imao nevjerovatne probleme sa povredama igrača, pa je njegovo Sarajevo nastupalo bez Miloša Stanojevića, Mirka Oremuša, Amara Rahmanovića, Benjamina Tatara, Selmira Pidre i Elvisa Džafića. Posljednja dvojica će van terena biti još nekoliko sedmica, ali za Musemića je jako bitna informacija da je za igru konačno spreman čitav vezni red.

Nakon što su se Rahmanović i Tatar vratili na teren, a Stanojević se priključio treninzima, isto će danas učiniti i Oremuš. Hrvatski veznjak je povrijeđen dugo vremena, ali čini se kako bi i on trebao biti spreman za povratak na teren poslije reprezentativne pauze.

On je u posljednje vrijeme radio na povratku kondicije, a danas bi se trebao priključiti ostatku tima na treningu.

Podsjetimo, radi se o 31-godišnjem igraču veznog reda koji je u klub s Koševa stigao ljetos, ali je upisao samo dva nastupa u Ligi šampiona prije nego što se povrijedio. U Premijer ligi BiH još nije ni debitovao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemić će u narednom meču protiv Čelika konačno moći računati na cijeli vezni red i neće morati posegnuti za alternativnim rješenjima kao u proteklim sedmicama.

Svemu dodajmo i to da bi Pidro i Džafić na teren trebali da se vrate početkom novembra.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Tooooooooo !!!!!
12 0
nedoni46
vezni jači od realovog Sejem'
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti