Travnjak stadiona u Helsinkiju izgleda fantastično

Fincima sretan

Travnjak stadiona u Helsinkiju izgleda fantastično

E. Škorić

U srijedu će od 20:45 sati na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju snage odmjeriti Finska i Bosna i Hercegovina.

Bit će to prvi meč za jedne i druge u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Finci su zadovoljni izgledom travnjaka na vlastitom stadionu uoči utakmice.

Renovirani stadion u Helsinkiju nije bio u funkciji odoktobra 2015. do avgusta 2020. godine, ali sada zaista izgleda sjajno.

Finci su na novom travnjaku debitovali u grupnoj fazi Lige jacija protiv Velsa u septembru, a nakon toga su na istom terenu Finci igrali s Bugarskom i Irskom. Prethodna dva meča su dobili, pa se nadaju da će seriju dobrih rezultata nastaviti i protiv BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

user1604593678
Koliko smo mi samo daleko od ove Finske miljama daleko u svakom pogledu fkt
1 1
AmellemA
Hnjo, hnjo, hnjo, hnjo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi