Početak sedmice kao iz noćne more za navijače Liverpoola: Kapiten odlazi?
FOTO: EPA

Bomba sa Ostrva

Početak sedmice kao iz noćne more za navijače Liverpoola: Kapiten odlazi?

H. Zilić

Nova sedmica za nqvijače Liverpoola nije mogla početi gore.

Engleskim medijima odjeknula je vijest da bi Jordan Henderson mogao napustiti tim Liverpoola.

Odlazak kaptiena bi bio zaisgurno veliki udarac za Redse, obzirom da bi se sve odvijalo iznenada.

Navodno je Atletico Madrid zainteresovan za Hendersona, a i uklopio bi se u sistem igre koji preferiraju Jorgandžije. Tim iz Madrida ima iskustvo dovođenja engleskih fudbalera, Kieran Trippier je svjež primjer.

Liveprool je ostao bez Wijnalduma, još uvijek nisu finalizriali nijedna dolazak na sredini terena, a odlazak Hendersona bio bi težak šamar za tim Jurgena Kloppa.

Henderson je kao kapiten Liverpoola podigao dva najvrijednija trofeja, za osvajača Lige prvaka i osvajača Premeirshipa kojeg su navijači Liverpolla prethodno čekali 30 godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veznjak je trenutno na odmoru nakon EURO-a sa Engleskom, a nema sumnje da će se uskoro i sam oglasiti oko cijele situacije, ali i Jurgen Klopp također.

Ostrvski mediji su poznati po tome da znaju podgrijati atmosferu špekulacijama, čini se da su sada na noge digli sve u Liverpoolu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...precijenjen igrac...Gerrard je prije njega sam vukao ekipu,a on nije ni blizu tog kalibra igraca...treba ga prodati ako ga iko hoce,a kapitenska traka van Dijku koji ce biti bolji kapiten od njeg jer vidi se na njemu da zna voditi ekipu na terenu...umjesto Hendersona gurati malog Curtisa Jonesa,momak ima 20 godina,a nije sigurno nista losiji od Hendersona.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi