Henderson nema ništa protiv povratka Coutinha u Liverpool

Dočekali bi ga raširenih ruku

Henderson nema ništa protiv povratka Coutinha u Liverpool

E. Čaušević

Philippe Coutinho je prije dvije godine odlučio napustiti Liverpool i potpisati za Barcelonu što nije bila najbolja odluka.

Brazilac je mjesecima pokušavao da nagovori čelnike Redsa da ga puste u Barcleonu, a oni su početkom 2018. godine pristali da to urade za čak 160 miliona eura.

No, Coutinho se nije najbolje snašao u katalonskom klubu i ljetos je Barcelona odlučila da ga pošalje na posudbu u minhenski Bayern. Jasno je da je brazilski igrač napravio veliku grešku što je napustio Redse gdje je igrao u sjajnoj formi.

Kapiten Liverpoola, Jordan Henderson, iznenadio je sve izjavom da bi volio da se Coutinho vrati na Anfield, ali da je svjestan da će se to teško desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da bih volio da se vrati i njemu su vrata uvijek otvorena. No, to nije do mene i najbolje je da trener odgovori na takvo pitanje. Momci ga vole i sigurno da bismo ga dočekali svi raširenih ruku. No, pitanje je da li bi on nakon svega pristao da se vrati", rekao je Henderson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi