Klopp: Igrati protiv Atletica je jedna od najtežih stvari u životu...

Sutra se igra meč 1/8 finala LP na Wanda Metrpololitanu

Klopp: Igrati protiv Atletica je jedna od najtežih stvari u životu...

Nokaut faza Lige prvaka zvanično počinje sutra kada su na rasporedu prva dva meča osmine finala.

Atletico Madrid će na svom terenu dočekuje Liverpool, dok će PSG u goste Borussiji Dortmund.

Tako će se Liverpool vratiti na stadion Wanda Metropolitano, na kojem je prošle godine podigao trofej osvajača Lige prvaka, a lider engleskog šampionata je sada veliki favorit u dvomeču sa Jorgandžijama.

Ipak, trener Redsa vjeruje da je pred njegovim timom izuzetno težak zadatak, o čemu je pričao na današnjoj press konferenciji.

"Igrati protiv Atletica je jedna od najtežih stvari u životu", izjavio je Klopp, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Igrati protiv Atletica je jedna od najtežih stvari u životu svakog fudbalera. Oni su dobro podmazana mašina, koja može izvući dobar rezultat iz svakog meča. Ove sezone možda prolaze kroz period tranzicije, ali imaće oni svoje prilike i to će biti jako komplikovano za nas".

"Njihove igre ove sezone nisu tako loše kao što ljudi govore... Moraćemo igrati na optimalnoj razini da bismo pobijedili", dodao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi