Henderson s "mrtvim" koljenom ušao u svlačionicu: "Tražio sam sve tablete i injekcije"

Uspio da se vrati na teren

Henderson s "mrtvim" koljenom ušao u svlačionicu: "Tražio sam sve tablete i injekcije"

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su napravili pravu senzaciju pobjedom protiv Barcelone (4:0) i plasmanom u finale Lige prvaka.

Redsi su u prvom meču poraženi s čak 3:0 i malo ko je vjerovao da u revanšu mogu napraviti preokret. Ipak, Liverpool je do koljena potukao Barcelonu na Anfieldu i zasluženo se plasirao dalje.

Jedan od boljih sinoć je bio Jordan Henderson koji je ostavio posljednji atom snage na terenu. U prvom poluvremenu je čak zadobio povredu koljena, ali je uspio da izdrži skoro do kraja.

Kapiten Redsa nakon utakmice je otkrio da je na poluvremenu mislio da će ga Klopp zamijeniti što on nipošto nije htio. Od doktora je tražio tablede i injekcije samo da nastavi utakmicu i to je uspio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Koljeno me mučilo kada sam bio u svlačionici na poluvremenu, bilo je skoro mrtvo. Doktor je rekao da samo nastavim da se krećem, ali je to billo teško. Tražio sam sve tretmane, tablete i injekcije samo da nastavim. To sam i dobio i nastavio sam igrati jer su tablete i injekcije zaista pomogle", rekao je Henderson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi