Više nije njihov heroj? Navijači Barcelone "napali" Messija na aerodromu

Navodno su morali biti razdvojeni...

Više nije njihov heroj? Navijači Barcelone "napali" Messija na aerodromu

Nakon što je prošle godine ispustila tri gola prednosti iz prve utakmice protiv Rome u četvrtfinalu LP, sinoć je Barcelona u polufinalu prokockala 3:0 sa Nou Campa protiv Liverpoola.

Redsi su u revanšu slavili sa 4:0 i eliminisali velikog protivnika.

Navijači Barcelone nisu mogli da vjeruju šta se dešava na Anfieldu, a njihov bijes je osjetio i Lionel Messi, njihov heroj.

Naime, Lionel Messi je zadržan na Anfieldu na doping kontroli nakon teškog poraza, pa je na aerodrom u Liverpoolu došao nakon ostatka ekipe.

Argentinac je na aerodrom stigao malo nakon ponoći, a tamo ga je dočekala grupica nezadovoljnih navijača Barcelone.

Njih nekoliko je navodno verbalno napalo i kritikovalo Argentinca, dok se na društvenim mrežama pojavio i snimak dijela situacije.

Tako se na istom mogu čuti povici razočaranih navijača: "Messi ti si kapiten, ti si glavni; Samo Ter Stegen, čitavu godinu, čitavu je**nu godinu samo Ter Stegen..."

Kako prenosi Mundo Deportivo Messijev lični asistent Pepe Costa je čak morao intervenisati i razdvojiti Argentinca i nezadovoljne navijače pošto je Barcin as želio ući u raspravu sa nekima od njih.

Ipak, Mundo Deportivo prenosi i da je druga grupa navijača pružila podršku svom kapitenu pozdravivši ga apaluzima...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi