Božo Musa se vratio na Pecaru

Zvanično

Božo Musa se vratio na Pecaru

Samir Mlaćo

Tridesetdvogodišnji defanzivac Božo Musa vratio se u Široki Brijeg.

Musa je prošao sve kategorije ovog kluba, a zatim je nastupa za poljski Miedz Legnicu, te NK Zagreb, NK Slaven Belupo, RNK Split, Neretvanac Metković, Croatiu Sesvete...

Napokon je došlo vrijeme za obući dres matičnog kluba. Mogu samo izraziti zadovoljstvo i velike emocije zbog povratka kući. Sada imam još veći motiv dati sve od sebe, na svakom treningu i na svakoj utakmici, za klub u kojem sam napravio prve nogometne korake. Hvala i upravi na ukazanom povjerenju. Nadam se kako ću opravdati povjerenje i pomoći svome klubu, rekao je Musa nakon potpisa dvoipolgodišnjeg ugovora na Pecari.

Musa se na Pecaru vraća kao slobodan igrač, a svojim novim saigračima će se pridružiti na današnjem posljepodnevnom treningu u Makarskoj.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi