Šta se dešava s Interom? Upravo je završeno dovođenje još jednog zvučnog imena!

Stiglo je novo pojačanje

Šta se dešava s Interom? Upravo je završeno dovođenje još jednog zvučnog imena!

A. Čaušević

Dok se čekaju potpisi Paula Dybale i Romelua Lukakua Inter je završio još jedan zvučni transfer.

Na potpis ugovora u Milano stigao je Henrik Mkhitaryan koji je već ranije obavio ljekarske preglede i transfer će uskoro biti ozvaničen.

Iskusni Armenac u redove Nerazzurra stiže besplatno i potpisat će ugovor do 2024. godine što znači da bi na Giuseppe Meazzi trebao ostati naredne dvije sezone.

Ofanzivni veznjak stiže iz Rome nakon avantura u Manchester Unitedu, Arsenalu, Borussiji Dortmund i Shakhtaru.

U dresu Vučice na takmičarskim mečevima je skupio 119 nastupa uz 29 golova i sigurno bi trebao predstavljati pojačanje za Nerazzurre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uskoro bi novi igrač Intera trebao postati i golman Andre Onana, dok će Lukaku na ljekarske preglede stići sljedeće sedmice.

Kao slobodan igrač u Inter bi trebao stići i Dybala pa se može reći da viceprvak Serije A do sada ima odličan ''mercato''.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Perisic, bolji od ova 3 zajedno, zadnje utakmice je rasturao bas.
0 1
MKB10F16
Pa jeste li vi normalni? Po naslovu ja mislio doveli najmanje Neymara jr a ono igraci koji se spominju ima godina dana vec...Mkhitaryan Lukaku Onàna I Dybala....Ko je tu novo pojacanje? C c c
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi