Najluđa krađa vremena ikad: Ovo ćete vidjeti samo jednom i nikad više
Foto - Screenshot

Kessler pobacao lopte na tribine

Najluđa krađa vremena ikad: Ovo ćete vidjeti samo jednom i nikad više

M. Šljivak

New England Revolution savladao je kao gost Philadelphia Union sa 1:0 i nastavio je sa sjajnim igrama u ovoj sezoni MLS-a.

Jedini gol na meču postigao je Matt Polster u 33. minuti, ali ono što smo vidjeli u finišu meča i način na koji su gosti ukrali vrijeme je zaista nevjerovatan.

Nakon jedne akcije Henry Kessler nije uspio doći do lopte. Odlučio je potom da je napuca na tribine, a zatim je loptu koja je bila u blizini rukama bacio na gotovo isto mjesto na tribinama.

Zbogo ovog poteza su fudbaleri Uniona su pobjesnili. Alejandro Bedoya je prvi reagovao i krenuo je u obračun sa Kesslerom.

Nastala je potom velika gužva. Sudija je uspio nekako da smiri kompletnu situaciju, a Kessler je dobio žuti karton.

Ovakav način krađe vremena sigurno više nećete vidjeti.

New England Revolution je uvjerljivo prvi na tabeli Istočne konferencije MLS-a i ima osvojena 52 boda iz 24 utakmice.

Union je za sada peti i ima mjesto u doigravanju, ali je u nizu od tri utakmice bez pobjede i play off mjesto bi mogli lako i izgubiti.

Top Komentari

Nele.
Kolko god je bio prekid produzit za toliko, produzit produzetak i gotovo.
1 0
CrveniBar
Kada se ne pise sa engleskog onda ide Najveca kradja vremena do sada Ne valj bukvalno prevoditi. Nije lijepo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi