Kakva je budućnost Harisa Medunjanina?

Ističe mu ugovor s Philadelphijom

Kakva je budućnost Harisa Medunjanina?

Nekadašnji reprezentativac BiH Haris Medunjanin (34) ubrzo bi se mogao razići sa Philadelphijom Union.

Medunjanin je 'preko bare' otišao 2017. godine i u međuvremenu je pružao vrlo dobre partije u MLS-u, no pod velikim je upitnikom hoće li tamo igrati i naredne sezone.

Naime, američki mediji su objavili da Medunjaninu posljednjeg dana decembra ističe ugovor sa Philadelphijom Union, a kako se o produženju ne govori još ništa, vrlo lako bi iskusni bh. fudbaler mogao ostati bez angažmana.

I sa 34 godine na plećima Medunjanin je minule sezone bio jedan od najboljih igrača lige, tako da, i u slučaju da ne dobije ugovor, ne bi trebao imati problema pri pronalasku nove sredine.

Podsjetimo, Medunjanin je ranije igrao za Deportivo, Real Valladolid, AZ Alkmaar, Gaziantepspor, Maccabi Tel Aviv... U dresu reprezentacije BiH je odigrao ukupno 60 utakmica. 

Top Komentari

Junuz
Kako bi on dobro doso u reprezentaciji.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi