Hernanes: Juventus je i dalje glavni favorit za titulu

Posljednje pojačanje Juventusa

Hernanes: Juventus je i dalje glavni favorit za titulu

Juventus je u posljednjim danima prijelaznog roka u svoje redove doveo Hernanesa, koji je prije igrao za Inter. 

Torinski klub je novu sezonu u Seriji A otvorio sa dva poraza, ali brazilski reprezentativac Hernanes smatra da je Juventus i dalje glavni kandidat za osvajanje titule.

"U fudbalu ne možete u ništa biti sigurni nakon samo dvije utakmice. Juventus je briljirao četiri godine i svi u Italiji i van nje jako dobro znaju koliko je snažan. Neki važni igrači napustili su klub, a jedna od glavnih odlika Juventusa ranije bila je da se ekipa vrlo malo promijenila u te četiri godine. Sada moramo pokazati da smo sposobni zamijeniti te igrače. Za mene je Juventus i dalje prvi favorit za naslov prvaka", izjavio je Hernanes za italijanske medije. 

Generalni direktor kluba Beppe Marotta i dalje vjeruje da je Juventus odradio odličan posao u prijelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrače koji su nas napustili, nije lako zamijeniti. Međutim odlučili smo se za ova imena i želimo stvoriti tim koji će predstavljati kombinaciju mladosti i iskustva."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.