Hernanesov salto posvećen predsjedniku Lazija

Dva gola bivšem klubu

Hernanesov salto posvećen predsjedniku Lazija

Edmir Škorić

Interov junak Hernanes napravio je salto samo zbog jedne osobe.a

Hernanes je postigao dva gola za pobjedu Intera nad Lazijom u Rimu. Sjajni salto posvetio je Claudiju Lotitu, predsjedniku Lazija. 

Odlučio se na taj potez jer je igrao za Lazio četiri godine, aonda ga je Lotito prodao zbog novca, iako je ovaj želio da ostane.

“Lotito je prije nekog vremena prešao granicu. Bio sam rezerva i on je rekao da ima dogovor da me proda. Nisam to cijenio. Ovo nije moj stil, ali sam želio ove golove. Ovaj salto je bio za Lotita”, kazao je Hernanes.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.