Herrera: Niko me nije iznenadio kao Neymar

Imao je drugačije mišljenje ranije

Herrera: Niko me nije iznenadio kao Neymar

Fudbaler PSG-a Ander Herrera izjavio je kako ga je Neymar iznenadio u pozitivnom smislu.

Na osnovu brojnih medijskih napisa koji Neymara prikazuju kao ekscentričnu i razmačenu osobu Herrera priznaje da nije imao baš najbolje mišljenje o svom sadašnjem saigraču, međutim zažalio je.

S vremenom je, kaže, Neymara upoznao bolje i prijatno se iznenadio.

"On je najveće iznenađenje moje karijere. Mediji često ne pišu baš najbolje stvari o njemu, uvijek traže načine kako da ga ocrne, a u suštini Neymar je jedna posve drugačija osoba. Uvijek je raspoložen, organizuje večere u svom domu, daje sve od sebe kako bi osvojio što više trofeja. Priznao mi je da je sretniji u PSG-u nego ikada prije", kazao je Herrera za ESPN i dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kada čitam vijesti o njemu, osjećam kao da ne pričamo o istom čovjeku."

Biranim riječima Herrera je govorio i o Kylianu Mbappeu. Priznao je da zbog sposobnosti i kretanja mnogi igrači kraj njega izgledaju kao dvanaestogodišnjaci, a uvjeren je i da će do 2025. godine osvojiti Zlatnu loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi