Herrera se ovog ljeta vraća u Athletic Bilbao?

Nakon pet godina u Unitedu

Herrera se ovog ljeta vraća u Athletic Bilbao?

Španski fudbaler Ander Herrera mogao bi se ovog ljeta vratiti u Athletic Bilbao.

Podsjetimo, Herrera je na ljeto 2014. godine prešao u Manchester United gdje igra i danas, a obzirom da mu ugvoor ističe na kraju ove sezone, vrlo vjerovatno će promijeniti sredinu.

Nedavno se govorilo kako je navodno dogovorio sve uslove sa PSG-om, ali čini se kako to ipak nije istina, pa sada postoje špekulacije da će preći u Bilbao.

Baskijac je ove godine upisao 26 utakmica za United te je postigao tri pogotka i dodao tri asistencije. Zanimljivo, iako već pet godina igra za United, za reprezentaciju Španije je upisao samo dvije utakmice.

Solskjaer demantovao navode da se Herrera dogovorio s PSG-om: Pregovori oko ugovora još traju

O sudbini Herrere nedavno je govorio i trener Ole Gunnar Solskjaer.

On je demantovao navode medija da se Španac dogovorio sa PSG-om.

"On je radio jako naporno kako bi se 100 posto vratio nakon povrede. Onda se vratio i zadobio novu povredu na treningu. Zaista je mnogo trenirao u zadnje vrijeme".

"Nažalost, to se dešavalo baš u periodu kada mu ističe ugovor, ali to je još uvijek u fazi pregovora pa ne mogu da kažem kakvu je odluku donio i šta će se desiti", rekao je Norvežanin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Novinari su ga upitali da li bi volio da Herrera ostane:

"To trebate pitati njega. Ne znam kako su posljednji pregovori protekli. Ostavili smo ga na miru kako bi radio na oporavku jer nije sretan kada ne može igrati i pomoći saigračima", dodao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi