Hertha na Twitteru pokušava 'namamiti' Zlatana
Foto: EPA

Zanimljiva ponuda za Ibrahimovića

Hertha na Twitteru pokušava 'namamiti' Zlatana

Zlatan Ibrahimović će zasigurno imati mnoštvo ponuda za nastavak svoje igračke karijere, iako se još uvijek oporavlja od teške povrede prednjih križnih ligamenata.

Među zainteresovanima za Zlatanove usluge je, barem se tako čini, i berlinska Hertha.

Naime, ovaj bundesligaški klub je na Twitteru uputio zamiljivu ponudu 35-godišnjem Šveđaninu.

Iz Herthe su se našalili da nemaju dovoljno novca kako bi mogli isplaćivati Ibrahimovićeve plate, ali i da se nadaju da će ga u Berlin privući ideja o podizanju šampionskog trofeja Bundeslige.

"Bez ugovora u Manchester Unitedu - Mi imao sjajne navijače, ali nemamo novca: Ipak možeš osvojiti Bundesligu po prvi put. Razmisli o tome", objavili su iz Herthe na zvaničnom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ibrahimović je proteklu sezonu završio kao najbolji strijelac Manchester Uniteda sa 28 postignutih golova, prije nego što se povrijedio na utakmici Lige Evrope protiv Anderlechta. 

Ipak, čini se da Zlatanov oporavak teče bolje nego što se predviđalo, a, za sada, su najglasnije špekulacije da bi karijeru mogao nastaviti u MLS-u i to u ekipi Los Angeles Galaxyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije