Dybala priznao u kojem klubu bi volio zaigrati i zabrinuo čelnike Juventusa

Odgađa pregovore oko novog ugovora

Dybala priznao u kojem klubu bi volio zaigrati i zabrinuo čelnike Juventusa

Endin Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala je meta špekulacija svakog prelaznog roka, a tako je i ovaj put.

Dybala je već pet godina član Juventusa u koji je stigao iz Palerma, a sa Starom damom ima saradnju na još dvije godine. Navodno, Juve želi početi pregovore oko novog ugovora, ali čini se da Argentinac još uvijek nije zainteresovan za to.

Argentinac je prije nekoliko dana dao intervju za ESPN i priznao je da ne bi imao ništa protiv da jednog dana zaigra u dresu Barcelone što je sigurno zabrinulo čelnike Juventusa.

"Istina je da je Barcelona jedan od najvećih klubova na svijetu i s Messijem su još i veći. BIlo bi lijepo igrati s njim u Barceloni, ali i Juventus je također veliki klub s ogromnom historijom. Ovdje također igram s velikim zvijezdama i sretan sam", rekao je Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je poručio da pregovorio oko novog ugovora još nisu počeli iako je Juventus to htio. No, kako je rekao cilj je da klub preprodi finansijsku krizu.

"Nakon svih ovih dešavanja jasno je da je klub u maloj finansijskoj krizi. Imam još dvije godine ugovora i ne žurim nigdje. Prvo želim da klub riješi ove veće probleme, a onda ćemo pričati oko mog ugovora", dodao je Argentinac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi