Hertha zainteresirana za Štilića

Hertha zainteresirana za Štilića

Adnan Beganović

Prema pisanju njemačkih medija mladi reprezentativac naše države Semir Štilić na pragu je prelaska u berlinsku Herthu. 

Tek što je završila sezona u većini evropskih zemalja, mnogi fudbalski klubovi krenuli su u potragu za pojačanjima. Iza naših igrača je godina za pamćenje, pa shodno tome mnogi od njih nalaze se na meti velikih evropskih klubova.

Tako njemački mediji navode da je berlinska Hertha jako zainteresirana za usluge Semira Štilića te da su čelnici kluba koji je sezonu završio na 4. mjestu Bundeslige već stupili u kontakt sa Lechom.

Iza Štilića je sjajna sezona, u svim takmičenjima je odigrao 41 utakmicu postigavši 12 golova i upisavši 13 asistencija, pa je za očekivati da u narednom periodu na adresu našeg mladog reprezentativca stigne još koja ponuda.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.