Heynckes spremio nekoliko iznenađenja u sastavu za Bešiktaš

Lewandowski ide na klupu, Robben odmara...

Heynckes spremio nekoliko iznenađenja u sastavu za Bešiktaš

Fudbaleri Bayerna će večeras u Istanbulu vjerovatno rutinski potvrditi plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon pobjede 5:0 u prvoj utakmici na Allianz Areni, Bayernu ostaje lakši dio posla i trener ovog kluba Jupp Heynckes će shodno tome i napraviti određene promjene u sastavu.

Najveće iznenađenje će biti izostanak Roberta Lewandowskog iz prvih jedanaest, a njega će u vrhu napada zamijeniti Sandro Wagner. Razloga zbog kojih Poljak neće zaigrati protiv Bešiktaša je više, ali vjerovatno je glavni taj što mu u slučaju žutog kartona prijeti suspenzija i preskakanje prvog meča četvrtfinala.

Za meč sa Bešiktašom Heynckes neće računati ni na Robbena koji je dobio odmor, a sve ukazuje na to da su Bavarci sebi već upisali prolaz.

Bayern će vjerovatno istrčati u sastavu: Ulreich; Kimmich, Sule, Hummels, Alaba; Vidal, Thiago; Muller, James, Ribery; Wagner.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prva postava Bešiktaša trebala bi izgledati ovako: Fabri; Gokhan, Medel, Necip, Adriano; Hutchinson, Tolgay; Quaresma, Talisca, Babel; Negredo.

Meč Bešiktaša i Bayerna će suditi Michael Oliver iz Engleske, a utakmica se igra s početkom u 18 sati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti