Higuain: Inter je trenutno kao Real
EPA

Oprezan pred derbi

Higuain: Inter je trenutno kao Real

Argentinski napadač Gonzalo Higuain izjavio je da je Inter u formi kao Real Madrid. 

Nerrazurri se u velikoj formi i u Seriji A su upisali sedam uzastopnih pobjeda, a upravo iz tog razloga Gonzalo Higuain pred nadolazeći derbi poziva na oprez. Svjestan je da bi trijumf nad Interom bio značajan u borbi za titulu. 

"Buffon je u pravu kada hvali Inter. Trenutno je Inter, uz Real, u najboljoj formi u Evropi. Ukoliko ih pobijedimo, napravit ćemo veliki korak ka odbrani titule. Biće jako, jako teška utakmica, moramo da budemo na visokom nivou. Inter ima veliku tradiciju, mnogo trofeja i zaslužuje respekt", izjavio je Higuain.

Higuain se, inače, trenutno sa 15 postignutih golova nalazi na čelu liste strijelaca u Seriji A zajedno sa Icardijem i Džekom. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi