Higuain: Moja ljubav prema Sarriju prelazi granice nogometa
EPA

Rekao je napadač Stare dame

Higuain: Moja ljubav prema Sarriju prelazi granice nogometa

Eldar Ganibegović

Gonzalo Higuain je svojim pogotkom donio pobjedu Juventusu protiv Napolija, a poslije meča je najviše govorio o treneru Napolija, kojeg mnogo cijeni.

Argentinac je nedavno doživio povredu ruke pa se njegov nastup u sinoćnjem susretu dovodio u pitanje, međutim on se uspio oporaviti te svojoj ekipi donijeti pobjedu.

"Bila je to teška odluka, ali nakon razgovora s doktorima i trenerom, najbolja opcija je bila operacija", rekao je Higuain za Mediaset Premium.

"Ruka je svakim danom bila sve bolja pa sam uspio biti spreman za ovaj vrlo važan meč."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Higuan se također dotakao trenera Napolija Maurizija Sarrija kojem će uvijek biti zahvalan za ono što je učinio za njega.

"Moja ljubav prema Sarriju prelazi granice nogometa. Napravio me bolji igračem i uvijek ću mu zbog toga biti zahvalan. Drag mi je kao osoba i kao trener, fantastičan je i želim mu sve najbolje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi