Higuain odabrao trojicu najboljih na svijetu: Lewandowski, Benzema, Haaland...
Foto - EPA

Argentinac ima zanimljivo mišljenje

Higuain odabrao trojicu najboljih na svijetu: Lewandowski, Benzema, Haaland...

M. Šljivak

Gonzalo Higuain odlučio je proteklog ljeta da karijeru nastavi u MLS-u.

Iskusni argentinski napadač je potpisao ugovor sa Interom iz Miamija, ali ni tamo nije previše blistao u utakmicama koje je odigrao.

Međutim, tek se od njega očekuju prave stvari naredne sezone, jer je istinska zvijezda lige. U razgovoru za ESPN govorio je Higuain o mnogim stvarima, a jedna od njih je bila i ko su trenutno najbolji igrači svijeta.

Za Higuaina u vrhu nema mjesta ni za Cristiana Ronalda, a ni za Lionela Messija.

"Za mene su trenutno trojica najboljih na svijetu Lewandowski, Haaland i Benzema. Karim je elitni napadač već 12 godina, Lewandowski zabija i pobjeđuje, a Haaland je igrač sa velikom perspektivom. Iznenadio me je, vrhunski je"; rekao je Higuain za ESPN.

Interesantan izbor svakako.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi