)
"Higuaina bih uvijek odabrao ispred Džeke"
Mnogi takozvani stručnjaci usuđuju se komentarisati sve i svašta u svijetu fudbala, a u Evropi je takvih stručnjaka mali milion (Foto: EPA)

Novinar daje prijedloge Chelseaju

"Higuaina bih uvijek odabrao ispred Džeke"

Midhat Šljivak

Gonzalo Higuain karijeru bi mogao nastaviti u redovima Chelseaja.

U italijanskim medijima pojavile su se informacije kako bi moglo doći do razmjene Milana i Chelseaja u kojem bi Higuan otišao u London, a Alvaro Morata bi trebao na San Siro.

Novinar David Amoyal je komentarisao trenutnu situaciju u redovima tima sa Stamford Bridgea, a dotakao se i reprezentativca BiH Edina Džeke koji je u januaru ove godine bio jako blizu prelaska među Plavce.

"Za mene je sve veoma jasno. Ako biste mi rekli da Chelsea može dovesti Maura Icardija u januaru, rekao bih vam da ste ludi i da ga dovedete prije Higuaina. Ali, to se neće dogoditi. On ostaje u Interu", rekao je David Amoyal, te je nastavio.

"Timo Werner? Njega ne poznajem tako dobro, ali sudeći po onom što sam čuo, djeluje kao dobar posao. Ipak, u januaru je teško napraviti odlične poslove. Prošle godine Chelsea je bio jako blizu dovođenja Edina Džeke. Mislim da je Higuain barem iste kvalitete kao on. Da se mene pita, uvijek bih odabrao Higuaina ispred Džeke", istakao je on i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ima 31 godinu. OK, ali tek je napunuo 31 godinu, igra u najgorem timu u protekloh 10 godina, nema pravih lopti, a to bi se u Chelseaju promijenilo. Morata je totalni promašaj. Mislio sam da će uspjeti u Chelseaju, ali on je očajan i vrijeme je da ide", uvjeren je Amoyal.

Veoma interesantno viđenje ima Amoyal, ali rijetko ko bi dijelio njegovo mišljenje, posebno kada je Edin Džeko u pitanju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Higuainu nema ko dati loptu ali Dzeki ima hmmm...Higuain je imao oko sebe Juventusove igrace krila i sl. i nista od njega opet je Dzeko prosle godine zabio vise golova 8 i 3 asistencije u LS i u Seriji A ne znam koliko,ali kako?
13 2
igepa
izabro bi ti k.... moj ...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti