Higuainov otac: River Plate? Ništa od toga

Demantovao glasine

Higuainov otac: River Plate? Ništa od toga

Od povratka Gonzala Higuaina u River Plate neće biti ništa, potvrdio je otac fudbalera Juventusa.

Već odavno traju špekulacije o tome da će 32-godišnji napadač napustiti Bianconere, a u Argentini, njegovoj domovini, objavili su da bi sljedeće odredište mogao biti River Plate u kojem je počeo karijeru.

Navodno su "Milioneri" sa Monumentala veoma raspoloženi za ovu saradnju, ali ispostavilo se kako Higuain baš i nije. Barem prema onome što je rekao njegov otac Jorge za Goal.com.

"Za sada nema ništa od povratka u River Plate, to je nmoguće. Gonzalo ima ugovor s Juventusom do 2021. godine", izjavio je Higuianov otac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Higuain je, računajući sva takmičenja, odigrao 34 utakmice za Juventus i pritom je postigao po osam golova i asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi