Higuain se vratio u Argentinu da ispuni posljednju želju svojoj majci

Mnogi su ga kritikovali

Higuain se vratio u Argentinu da ispuni posljednju želju svojoj majci

Admin Čaušević

Mnogi su kritikovali potez Gonzala Higuaina da napusti Torino uslijed pandemije koronavirusa, posebice u situaciji kada je virusom zaraženo nekoliko igrača Juventusa.

Higuain je prošao test na Covid-19 koji je bio negativan te je preko Francuske i Španije uspio nekako doputovati u Argnetinu kako bi bio uz svoju majku.

Majka odličnog napadača, Nancy Zacarias, se nalazi u izuzetno teškom stanju zbog dugogodišnje borbe s opakom bolešću i imala je posljednju da još jednom okupi porodicu na jednom mjestu.

Argentinsku slikarku u narednom periodu čekaju učestali odlasci na hemopterapije te je iz tog razloga zaželjela da s njom budu najdraže i najmilije osobe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Molim vas, tražimo poštoovanje i razumjevanje. Naša majka se bori s rakom četiri godine i neće prestati borbu s ovom bolešću", napisao je Gonzalov brat, Nicolas na Twitteru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pametno je uradio zbog majke, a i zbog samog sebe, da pobjegne sto dalje od Evrope i Korona virusa, ja da mogu odoh za Aljasku, a kakve su prilike odoh iz Kentakija pravo za Aljasku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi