Odlučili su prihvatiti ponude iz Hrvatske

Da li su Hiroš i Hadžić pogrešno odabrali?

13

Komentari (13)

Comandini
Hiros je trebao u FKS al nije jer je TM87.
bistrik87
ti fakat vjerujes lazima onog papka, placenim clancima kojim nabije cijenu igraca malo
jeroha1987
Sad uzet Hadzica fino na posudbu , dobro ce doci
Tito1
ne mogu ljudi da shvate da je naša liga jedna velika nula. Tek kada odu vani i vide da treba izgarati svaku utakmicu kao da je finale lige prvaka, onda propadnu psihički i kada se vrate ovdje daju izjave kako su bili u nemilosti trenera itd.
1946
Svaki put je tako.
shokato
imali ponude Sarajeva odbiju kontali evo ga Hrvatska liga prvaka ,sad propali ko žeton ,jedan ce u Radnik Bijeljinu a drugi u Leotar ...
DR_GAZiJA
SLONOVI, pratite li vi igre HIROSA, uopste? Svaku domacu utakmicu dobije cca 20 minuta, u Ligi Evrope nesto manje(a i ispali su)..Hiros briljira, koliko igra, protiv Hajduka njegovim ulaskom tekma otisla na Osjekovu stranu..SASVIM DOVOLJNO..ne znam sta ste OCEKIVALI, da ce mozda umjesto MIEREZA ili Kleinheislera igrati..pa BOCKAJ nije standardan, da HIROS BUDE..ali hajde, dajte nam jos DEZINFORMACIJA o MBAPPEU I PJANICU, samo 15 ih bude u toku dana, bez obzira sto ste 14 puta sami sebe demantovali..
user1597698961
Bravo hahh,pa osijek je trenutno igracki sasvim sigurno konkurentan Dinamu,neki dam su igrali,kvote na kladji 2.60 osijek 2.60 dinamo,,a prije je to bilo 1.10 na dinamo,i u takvoj ekili hiros dobija prolimu,, Hadzic ne znam sta je s njim ,,od nekadasnjeg Golden boya u isti kos s mnogim mladim zbijezdama on i sadiku nista ne napravise
Lewa_9
N Hadzic je smijesan igrac, jedino moze nesto napraviti u nasoj ligi inace vani nema sanse
BordoBijeli_exyu_sa
@Lewa_9 moze biti lider posrnulog melje hahahha
AmerACM
Tuzno je sta su uradili od ekipe Mladosti... Na sramotu savezu!!!
19211921
Hiros izvanredan tehnicar. Briljirao u prvoj protiv cska a bjelica ga voli. Doci ce brzo na svoje
Ende
Voli ga bjelica ko dijete svoje... eto ga slijedece sezone u plbih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.