Hit svih hitova: Himna Lige prvaka konačno zasvirala na jednom bh. stadionu

Originalno nema šta

Hit svih hitova: Himna Lige prvaka konačno zasvirala na jednom bh. stadionu

S. Grebović

Proteklog vikenda spuštena je zavjesa na sve niže lige u Bosni i Hercegovini.

Završene su sezone drugih liga RS, a novi članovi Prve lige su iz grupe Zapad Jedinstvo Žeravica, odnosno iz grupe Istok Jedinstvo Brčko.

U posljednjem, 30. kolu grupe Zapad odigran je i duel između Laktaša i Borca iz Šamca koji je  okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0. Međutim, ova utakmica neće ostati upmaćena po rezultatu već po jednom detalju koji je malobrojna publika na stadionu imala priliku čuti.

Naime, sa razglasa Gradskog stadiona u Laktašima pred početak utakmice emitovana je himna Lige prvaka, što je naišlo na oduševljenje malobrojne publike na samom stadionu.

Tako su domaćini, barem na kratko, donijeli dašak najjačeg fudbalskog takmičenja u Evropi i na naše stadione.

FK Laktaši su bili dio premijerligaške karavane u periodu od sezone 2006/2007 do 2009/2010.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi