Hitan sastanak Pereza i Lopeteguija: Malo je vremena ostalo treneru Reala!
Real je u velikoj krizi. Od mogućih 12 bodova u posljednje četiri utakmice, Kraljevi su osvojili samo jedan. Navijači traže odlazak trenera (Foto: EPA)

Za sada dobio povjerenje, ali

Hitan sastanak Pereza i Lopeteguija: Malo je vremena ostalo treneru Reala!

M. Šljivak

Madridski Real doživio je novu blamažu nakon što ih je danas na Santiago Bernabeu pobijedio Levante sa 1:2.

Nakon novog neuspjeha trenerska stolica Julena Lopeteguija se još više trese, ali za sada će on ostati na klupi.

Cadena SER tvrdi da je nakon meča predsjednik kluba Florentino Perez održao privatni sastanak sa Lopeteguijem. Razgovarali su 15-ak minuta i prema informacijama iz Španije, trener Reala još uvijek ima podršku.

Perez je bio itekako nervozan tokom meča. Često je u rukama imao mobitel i sigurno da nije nimalo zadovoljan onim što se dešava Realu.

Nakon svega je kapiten Reala Sergio Ramos izašao u javnost i pozvao je na strpljenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Normalno je da ima kritika. Ne samo za Julena, nego za sve nas, posebno za ove koji više igraju. Znamo da su navijači frustrirani, ali sada moramo biti ujedinjeni kao nikad ranije. To je jedini način da prebordimo krizu. Nije dobro kada se mijenja menadžer. Mi smo uz Julena i pozivam sve na strpljenje", rekao je Ramos.

Realu sada predstoji meč Lige prvaka protiv Viktorije Plzen, a zatim i El Clasico protiv Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti