Hleb se vratio u Rusiju

Bjelorus u novom klubu

Hleb se vratio u Rusiju

Aleksandr Hleb, nekadašnji fudbaler Arsenala i Barcelone, potpisao je za rusku ekipu Krylya Sovetov Samara.

Bjelorus je nedavno završio svoj četvrti mandat u BATE Borisovu i odlučio se vratiti u Krylya Sovetov Samaru, čiji je član kratko bio 2012. godine, a transfer je potvrdio i ruski klub na zvaničnoj stranici. 

Hleb je potpisao ugovor do kraja sezone, a iako o budućnosti do sada nije pretjerao govorio u medijima, pretpostavlja se da će ovo biti ujedno i njegov posljednji angažman u karijeri obzirom da na leđima ima 35 godina. 

Tokom bogate karijere Hleb je, između ostalog, branio boje Stuttgarta, Arsenala, Barcelone, Birminghama, Wolfsburga, Konyaspora... U dresu reprezentacije Bjelorusije je odigrao ukupno 78 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi