Hleb: Žalim što sam Arsenal zamijenio s Barcelonom
FOTO: EPA

Donosio pogrešne odluke

Hleb: Žalim što sam Arsenal zamijenio s Barcelonom

Proslavljeni bjeloruski fudbaler Alexander Hleb i danas žali što je napustio Arsenal. 

Hleb je u londonskom klubu proveo tri sezone i danas taj period ocjenjuje kao jedan od najljepših u karijeri, a svojom greškom karijere smatra to što je 2008. godine Arsenal zamijenio sa Barcelonom.

"Žao mi je što nisam bio ostao u Arsenalu. Wenger mi je vjerovao, bio mi je kao otac. Uvijek se rastužim kada počnem kada počnem da razmišljam o tome", kazao je Hleb za otočke medije. 

Kada je došao u Barcelonu na trenersku poziciju je tek došao Guardiola.

"Guardiola je bio mlad, tek je preuzeo Barcelonu. Da je Wenger bio na njegovom mjestu, on bi došao do mene, razgovarao bi sa mnom. Ne krivim Guardiolu, trebalo je da se ponašam dosta profesionalnije. Da nisam donosio pogrešne odluke mogao sam da igram u vrhunskom klubu  još pet godina."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadašnji fudbaler BATE Borisova je također dodao da vjeruje da će Arsenal ove sezone osvojiti tri trofeja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi