Hajduk sanja titulu, a večeras je ljubimac navijača otišao u Italiju
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Emotivan oproštaj kluba

Hajduk sanja titulu, a večeras je ljubimac navijača otišao u Italiju

Samir Mlaćo

Hajduk gazi sve pred sobom i ima maksimalan učinak nakon pet kola u prvenstvu, ali Splićani su večeras objavili zanimljivu vijest.

Slovenac Jan Mlakar neće ostati na Poljudu, tačnije karijeru nastavlja u Italiji.

Mlakar je potpisao za Pisu, člana Serije B, a Hajduk se emotivno oprostio od njega.

"HNK Hajduk i Pisa SC postigli su dogovor o transferu 24-godišnjeg napadača Jana Mlakara koji karijeru nastavlja u klubu koji se trenutno natječe u talijanskoj Serie B.

Slovenski napadač Bijelima se pridružio u ljeto 2021. godine iz engleskog premierligaša Brighton & Hove Albiona. Za Hajduk je upisao ukupno 81 službeni nastup, od čega je 54 puta započeo utakmicu. Pri tom se 21 put upisao u strijelce, a tri puta je asistirao za pogotke svojim suigračima.

81 nastup, 21 pogodak, 3 asistencije, 2 kupa... Jan Mlakar 👏👏👏❤️💙

Posted by HNK Hajduk Split on Sunday, August 27, 2023
Oglasi

U svom prvom službenom nastupu postigao je dva pogotka protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, a zadnji put zaigrao je u pobjedi protiv Rudeša u 5. kolu SuperSport HNL. S Hajdukom je osvojio dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa.

Od dolaska u Hajduk krasio ga je izniman profesionalizam, iako tih i povučen, uvijek je na terenu davao sve od sebe, zbog čega je uživao veliko poštovanje svojih suigrača, svih trenera s kojima je radio te cijelog našeg Kluba", objavili su Splićani.

Sam nogometaš biranim riječima je govorio o Hajduku i navijačima.

"Došlo je vrijeme za rastanak i ovom prilikom želim se zahvaliti Klubu, suigračima, treneru i njegovom stožeru, svim djelatnicima Kluba i dragim navijačima na predivne dvije godine koje smo ja i moja obitelj proveli u Splitu, gdje smo upoznali prijatelje za cijeli život. Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i ponos igrati za Hajduk i braniti boje Kluba.

Svima spomenutima želim puno uspjeha i sreće u ostvarenju cilja koji svi žele", riječi su Slovenca.

Nije poznato da li će Hajduk dobiti obeštećenje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Navijačima Hajduka također su Slovencu poželjeli sreću u budućnosti.

Na Poljudu vjeruju da je konačno došao trenutak da prekinut dominaciju Dinama i osvoje titulu prvaka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Ako budete ovako prodavali po najbolje igrače nekim drugoligasima onda biće i dalje san za osvajanje naslova lige
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi