Hajduk ozbiljno shvatio meč u Mostaru, na terenu će biti Livaja, Kalinić, Brekalo, Sahiti...
Livaja je dobio brojne kritike nakon Lokomotive Foto: Vojko Basic / CROPIX

Splićani su uzdrmani, a sigurno da će Zrinjski biti kvalitetan rival

Hajduk ozbiljno shvatio meč u Mostaru, na terenu će biti Livaja, Kalinić, Brekalo, Sahiti...

S. Mlaćo

Uzdrmani Hajduk danas stiže u Mostaru. Naime, Splićani će od 17:30 sati odmjeriti snage sa mostarskim Zrinjskim i nema sumnje da će meč privući veliku pažnju publike.

Hajduk stiže u popriličnom kvalitetnom sastavu, tu su i brojne zvijezde, pa će biti uzbudljivo.

Mislav Karoglan je preživio i poraz od Lokomotive, iako su mnogi očekivali da se to neće desiti. Već se špekulisalo da će na prijateljski meč u Mostar Hajduk sa novim trenerom, no čelnici kluba za sada nisu se odlučili za promjenu.

U Mostaru ćemo danas gledati Marka Livaju i Nikolu Kalinića, ali i Josipa Brekala.

Sa reprezentacijom Obale Bjelokosti je Ismael Diallo, pa će šansu dobiti Šimun Hrgović. E ekipi Hajduka neće biti ni Filipa Uremovića čiji nastup je upitan i za dva derbija sa Dinamom nakon reprezentativne pauze.

Oglasi

Neće biti ni Ivana Perišića koji još uvijek nije upisao debi za Hajduk. Perišić je pozvan u reprezentaciju, ali na kraju je odlučeno da ostane u Splitu i nastavlja sa oporavkom.

Mnogi su pesimistični po pitanju njegovog povratka na teren, a pojedini stručnjaci ističu da je zapravo Perišić sve 'pokvario' zbog velike želje da što prije debituje pred navijačima Hajduka.

Tim Hajduka za današnji meč: Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Anthony Kalik, Vadis Odjidja-Ofoe, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Yassine Benrahou, Fahd Moufi, Josip Elez, Rokas Pukštas, Leon Dajaku, Filip Krovinović, Dino Mikanović, Zvonimir Šarlija, Šimun Hrgović, Mateo Jurić-Petrašilo, Frane Bobanović, Marino Skelin, Ivan Krstanović, Mateo Bačić, Branimir Mlačić, Ivan Pavela, Josip Brekalo, Emir Sahiti, Francisco Ferro, Filip Čuić.

Trener u stručnom štabu Hajduka Jure Ivanković nije krio zadovoljstvo što će Hajduk danas biti u Hercegovini.

Ivanković je radio u NK Široki Brijeg, bio i glavni trener, te dobro poznaje stanje u bh. nogometu. Pred ovaj meč govorio je za Hajduk TV.

Drago nam je što idemo u Hercegovinu, tamo Hajduk ima puno navijača i simpatizera, ljudi koji nas prate i dolaza u Split na utakmice i idu na gostovanje. To je dobra prilika da se i mi njima približimo. Što se tiče same utakmice, idemo momčadi koja je posljednjih godina u Bosni i Hercegovini najbolja uvjerljivo u prvenstvu, prošle godine i u Kupu.

Imaju odličnu momčad, igrali su grupnu fazu Konferencijske lige što pokazuje koliko su ozbiljno posloženi kao klub. Mi smo malo u nezahvalnoj situaciji, imamo dosta izostanaka zbog reprezetativnih obveze i ozlijeđenih igrača, tako da ćemo pokušaati iskombinirati momčad da budemo dobri i odigramo pravu utakmicu bez nekog veliko imperativa, ali opet, Hajduk je taj koji mora paziti na rezultat", naveo je Ivanković.

Cijene ulaznica za današnji meč su 10 KM za odrasle, te 5 KM za djecu. Zanimanje je veliko, te su mnogi već kupili ulaznice u proteklim danima. Zrinjski je u prvenstvu skoro izgubio bitku za prvaka sa FK Borac, dok je u Kupu BiH izborio plasman među četiri najbolja tima.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi