Dok navijači Hajduka tuguju, Livaja se opušta u Grčkoj, a tu je i Anel Šabanadžović
Fotografija sa druženja

Dva para iskoristila priliku za odmor

Dok navijači Hajduka tuguju, Livaja se opušta u Grčkoj, a tu je i Anel Šabanadžović

S. Mlaćo

Dok navijači Hajduka tuguju, Marko Livaja se opušta. Hajduk je protekle subote dobio veliki udarac u borbi za prvaka, poraženi su Splićani sa 2:1 od Lokomotive i nade u toliko željenu titulu sve su manje.

Livaja je kod vodstva gostiju 1:0 imao jedanaesterac, ali izveo je popularnu panenku, te nije pogodio. Golman Lokosa je pročitao njegovu namjeru, pa je Livaja ispao pravi tragičar.

Na kraju je sa saigračima dobio žestoke kritike pred sjevernom tribinom, a hrvatski mediji prenose kako je brzo odlučio da ide na odmor u Grčku.

Sada je reprezentativna pauza u svim prvenstvima, pa je Marko sa suprugom Iris otputovao u Grčku. Tamo se Iris javila putem društvenih mreža iz Atine, a bili su u jednom od najeltnijih noćnih klubova u tom gradu.

Bili su smješteni na luskuznom mjestu, a zanimljivo da im je društvo pravio bh. internacionalac Anel Šabandžović. Šabandžović je član AEK-a već dugi niz godina, no zbog problema sa povredama nije se naigrao.

Oglasi

Ipak, ima sjajan ugovor, pa mu to i nije problem. Hrvatski mediji navode da je Anel bio sa suprugom, grčkom glumicom Argryo Gatou. Anel nikada nije javno potvrdio da je u braku sa grčkom glumicom, no prema fotografijama da se naslutiti da su itekako bliski.

"Napokon zajedno", napisala je Iris Livaja i očigledno da su dva para veliki prijatelji te da im je odmor dobro došao da se druže i uživaju.

Prisutne u provodu je zabavljala Eleni Fourirera, drugoplasirana sa Eurosonga 2018. godine sa pjesmom 'Fuego, a tu je bio i grčki pjevac Antonis Remos.

Veza Marka i Iris traje od 2014. godine. Livaja je tada nastupao za Rubin Kazan, a Iris se bavila manekenstvom. Kasnije je postala fitness trenerica.

Oglasi

Anel Šabanadžović, Željezničar i AEK

Odlazak Anela Šabandžovća u grčku sa Grbavice bio je prava enigma. Mnogi su se iznenadili ovim transferom, a zasluge su otišle prije svega njegovom ocu Refiku Šabanadžoviću koji je u Grčkoj izgradio posebno ime.

Šabanadžović je sa Grbavice otišao 2019. godine, a kasnije se i vratio na posudbu.

Rijetko je igrao u AEK-u, a povremeno se družio i sa Ognjenom Vranješom, nekadašnjim reprezentativcem naše zemlje koji je tada igrao u ovom grčkom velikanu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Trenutno mlađi Šabanadžović nastupa za drugi tim AEK-a i upisao je 11 nastupa. Prošao je sve omladinske selekcije naše reprezentacije, ali nije upisao debi za A selekciju.

Trenutno su mu 24 godine i očigledno da mu je u Grčkoj itekako lijepo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi