Damjanović sretan zbog pobjede: Volim izazove, volim kad je teško!

Orašje nadigralo Jedinstvo

Damjanović sretan zbog pobjede: Volim izazove, volim kad je teško!

S. Mlaćo
Nogometaši Orašja na zimsku pauzu odlaze nakon jučerašnje pobjede nad Jedinstvom 4:1.

Labudovi sa Save su pružili kvalitetnu partiju i gosti nisu imali nikakvu nadu da mogu do bodova.

Dario Damjanović, šef struka Orašja je mogao biti zadovoljan viđenim.

“Ako ćemo gledati samo zadnju utakmicu, bilo je odlično. Možemo biti zadovoljni nakon rezultatom i tri boda, ali moramo se vratiti na posljednja 3-4 kola. Moram istaći da je ekipa danas pokazala karakter, ispoštovali su dogovor, a žao mi je što se to nije prije manifestovalo“, kazao je Damjanović.

“Žao mi je što smo primili gol, ali sve u svemu sam zadovoljan. Možemo se osjećati komotno na tabeli, ali neću dozvoliti da bude tako. Situaciju moramo shvatiti ozbiljno“.

U teškoj situaciji ste preuzeli klub.

“Volim izazove, volim kad je teško, jer se tada pokazuje ko je ko. Nisam imao straha kada sam preuzimao ekipu, a desio se onda poraz od Simm Bau, a to nam je možda i otvorilo oči“.

O samoj ekipi kaže.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Kod mlađih igrača ima prostora za napredovanje, te se nadam da će biti vremena za to. Generalno, potrebno nam je svježe krvi“.

Ističe da je imao dogovor sa čelnicima kluba imao do kraja polusezone, te da će sada opet sjesti i pokušati pronaći zajednički za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi