Damjanović nije krio želju koga želi iz Prve lige vidjeti u elitnom rangu

Nada se i dobroj polusezoni svog kluba

Damjanović nije krio želju koga želi iz Prve lige vidjeti u elitnom rangu

S. Mlaćo

Sa pripremama su počeli i nogometaši Orašja.

Prozivku je obavio šef struke Dario Damjanović, nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

"S obzirom da nam stanje na tabeli govori da će biti borba za opstanak, bit će teško. Dobro je što ovisimo sami o sebi, nadam se da ćemo pripreme odraditi dobro, te da ćemo se dobro pojačati", kazao je Damjanović.

Orašje je dogovorilo prijateljske mečeve sa Tekstilcem, Dinamom iz Donje Mahale, Čelikom, Modričom, a generalka je protiv OFK Gradina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

O rasporedu za drugi dio sezone Damjanović kaže.

"Imamo neki raspored koji bi trebao da nam ide u prilog. Prvo kolo dolazi nam favorizovana Zvijezda, koja ima dobru ekipu, dobrog trenera, a ako neko treba ući u Premijer ligu volio bih da to budu oni, a da mi ostanemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi